

## Meeting 3: Agenda

| Date & Time:  |   | e:   | Tuesday 23 August 2016 Site Meeting:12.00pm to 1.00 pm Meeting:1.00pm - 4.00pm (A light lunch will be available during the meeting)   |                |  |              |
|---------------|---|--|---|----------------|--|--------------|
| Venue:        |   |  | Site Meeting, School Site – complete address (map attached)  Pacific Dunes, Greenhouse - Medowie, complete address (map attached)   |                |  |              |
| Participants  |   |  | Chair: Gerard Mowbray (GM)  Members: Ray Bowen (RB), Rachael Connor (RC), Anita Howarth (AH), Tony Kelly (TK), Monique Malone (MM), Nick Diemar (ND), David Palmer (DP), Carmel Tapley (CT), Craig Wattam (CW), Geoff Whitnall (GW)  Recorder: Rita Campbell (RC) |                |  |              |
| In Atten      | idan  | ce:  |   |                |  |              |
| Apologies:    |   |  | Father Kevin Kiem (KK), Paul Murray (PM)  |                |  |              |
| Distribution: |   |  | Ray Collins, Bishop Bill, Joanne Trotter, Helen Bourne, Fr Kevin Corrigan, Sr Libbey Byrne Chair: Gerard Mowbray, Reflection: Craig Wattam, Recorder: Rita Campbell   |                |  |              |
| Roles:        |   |  | Chair: Gerard Mowbray, R  | Reflection: Cr | aig Wattam, Recorder: Rita Campbell  |              |
| 12.00         |   |  | MEDOWIE SEC   | ONDARY         | SCHOOL - SITE VISIT  | 60<br>MINS   |
| 1.00          | LUNCH- PACIFIC DUNES, GREENHOUSE - MED  |  |   |                | GREENHOUSE - MEDOWIE   | 15<br>MINS   |
| TIME          | WH  | IAT  |   | WHO            | PROCESS &/or EXPECTED OUTCOME  | EST.<br>TIME |
| 1.15          | 1.  | Welcome, Prayer & Apologies &     Declaration of Conflict of Interest     Disclosure |   | GM & CW        | Opening reflection, declaration of attendees' Conflict of Interest and preview of agenda.  | 5 mins       |
| 1.20          | 2.  | Minutes previous meeting,<br>business arising /actions                               |   | GM             | Review of record of last meeting #2 – 24/05/16, business arising/ action items.  | 5 mins       |
| 1.25          | 3.  | Site Visit Reflections &     Evaluation of Progress                                  |   | GM             | Opportunity to comment, feedback, questions and observations regarding the site visit and development of the school and process to date.                                   | 30 mins      |
| 1.55          | Architect Competition & Architect     Presentation Day Process, Brief     & Selection |  |   | GW             | Outline of the Architect Competition and Architect Presentation Day process, brief and selection including an explanation of relevant matrix and evaluation documentation. | 60 mins      |
| 2.55          | 5.  | 5. STEM Presentation   |   | СТ             | Presentation on subject specialisation in STEM.  | 30 mins      |
| 3.25          | 6.  | 6. Planning Outline - Draft Program & Milestone Dates                                |   | GW             | Update on the planning, program and key milestone dates.   | 5 mins       |
| 3.30          | 7.  | 7. Education Brief   |   | GM             | Update on the progress and timeframe of the Education Brief for Medowie Secondary School   | 10 mins      |
| 3.40          | 8.  | 8. School Name & Media<br>Announcement   |   | GM             | Details regarding the school name selection and official media announcement.   | 15 mins      |
| 3.55          | 9.  | Meetir   | ng Summary & Evaluation   | GM             | Review key points & consider meeting effectiveness.  | 5 mins       |